KLM: dikke mensen moeten extra stoel boeken

Geposte afbeelding

Ik was TV aan het kijken en toen in eens hoorde ik dit.
Ik vind het eigenlijk wel goed dat ze dit doen want denk eens na als je naast zo iemand zit dan word je er toch ook niet goed van…
wat vinden jullie ?

Dikke passagiers meten extra stoel boeken

Wel eens meegemaakt dat je naast een dikke passagier in het vliegtuig zat? Zo dik dat hij niet in zijn stoel past, zodat jij tegen het raam geplakt zit? Ik wel. Dat is echt geen pretje. Daarom zegt KLM nu dat dikke mensen vanaf 1 februari een tweede stoel moeten boeken. Daarop krijgt de dikke reiziger 25% korting. Discriminatie?

KLM geeft aan dit te doen voor het comfort en veiligheid van de overige passagiers. Een te dikke passagier heeft twee stoelen nodig en die tweede stoel kan dus niet meer aan een andere passagier verkocht worden.

De maatregel geldt voor alle vluchten van KLM en Air France. Wie niet (goed) in een stoel past, moet een tweede ticket boeken. Volgens KLM past een passagier niet in zijn stoel als de leuningen niet meer op en neer kunnen. “Dan komen de veiligheid en het comfort van de reiziger en die van anderen in gevaar”, stelt de KLM. Daarom moet de passagier met overgewicht een extra stoel boeken. Opgemerkt dient wel te worden dat wanneer een vliegtuig niet volgeboekt is, de passagier de kosten van zijn tweede ticket terug kan krijgen. Maar meestal duurt het wel even voor je je geld terugkrijgt als je een refund aanvraagt.

Tags: 'dan komen de veiligheid van de passagier en die van anderen in gevaar' afbeelding dikke amerikanen anorexia anorexia boeken breedte stoel vliegtuig diabetes type 1 kinderen dikke dikke mensen dikke mensen in vliegtuig dikke mensen klm extra stoel boeken extra stoel boeken vliegen extra stoel voor in vliegtuig klm geen pretje inloggen

No Comments Yet.

Leave a Reply

Message

*